Okul çantası nasıl temizlenir?

Okul çantası nasıl temizlenir?

murat saltıkoğlu

Okul çantası nasıl temizlenir?

Çocuklarınızın yıpranmamış ama temizlenmeye ihtiyacı olan çantasını kısa sürede temizleme nasıl yapılır. Okul çantası nasıl temizlenir? Kalem lekeleri nasıl çıkar? Okul çantasını temizlemenin püf noktaları nelerdir

Sırt çantasını elde yıkamak için çantanızın içerisindeki tüm eşyaları dışarıya çıkarmalısınız. Daha sonra iç kısmını dışarıya doğru çekebilir ve ufak bir elektrikli süpürge ile temizleyebilirsiniz. Çantayı boşaltma işlemini tamamladıktan sonra fermuarları açık bırakmalısınız.

 

 

 lekeleri yumuşak bir fırça yardımıyla temizleyebilirsiniz. Fırça işleminden sonra sabunlu su kullanarak 30 dakika boyunca lekenin üzerinde durmasını bekleyebilirsiniz. Lavaboyu veya küveti ılık bir su ile doldurun. Çamaşır leğeni gibi bir eşyadan da destek alabilirsiniz.

 

Daha sonra çantayı tamamen suyun içerisine sokarak fırça ile temizlemeye başlayabilirsiniz. Yıkama işleminden sonra çantada sabun kalmaması için durulama işlemini yapmalısınız. Bunun için ılık su kullanabilirsiniz.

 

Çantanızı bu şekilde elde temizledikten sonra kurutmaya başlayabilirsiniz. Bunun için kurutma makinesine çantayı atmak yerine kendi kendine kuruması için uygun bir ortama bırakabilirsiniz. Eğer mümkünse çantayı ters şekilde asın ve fermuarlarının hepsini açık bırakın

 

Etiketler: Okul çantası nasıl temizlenir

Temmuz 23, 2021

Bizimle sohbet edin
×